Kutyaoltás

FELHÍVÁS

A 41/1997. (V.28.) FM rendelettel életbeléptetett Állategészségügyi Szabályzat 213.§ (1) bekezdése szerint a 3 hónapnál idősebb ebet az állattartójának évente, saját költségére veszettség elleni oltásban kell részesítenie.

Az idei évben a KÖTELEZŐ KUTYAOLTÁS 2022. augusztus 27-28-án lesz. Aki a kutyáját nem oltatja be az szabálysértést követ el és 50.000 Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Az oltás díja a kötelező féregtelenítéssel együtt 4500 Ft ebenként.

 

A háznál történő beoltás +1000 Ft.

Miután a településen az ebek összeírása megtörtént, így a büntetések elkerülése végett, kérjük mindenki oltassa be kutyáját!

2022. augusztus 27. (szombat)

Közfoglalkoztatási Telephely (volt Fiúiskolánál) Szent Imre u. 4. 9-10 óráig.

2022. augusztus 28. (vasárnap)

Közfoglalkoztatási Telephely (volt Fiúiskolánál) Szent Imre u. 4. 9-10 óráig.

Oltásra csak chippel ellátott eb kerülhet! A kötelező chip ára 4500 Ft. 

Dr. Bálint Anna jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató