Kormányablak busz

A Békés Megyei Kormányhivatal mobil ügyfélszolgálata (kormányablak busz) 2022. május 25. napján (csütörtökön) 8:00-12:00 óra között települ ki a Táncsics  Mihály Művelődési Ház és Könyvtár előtti parkolóba. Tájékoztatom továbbá, hogy ezen a napon a települési ügysegéd 12 óráig a kormányablak buszban, 12 óra után a megszokott helyen fogadja az ügyfeleket. A mobil ügyfélszolgálaton elsősorban a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel, valamint az ügyfélkapu regisztrációjával kapcsolatos ügyeiket intézhetik az ügyfelek. Összességében több mint 2 500 féle ügykörben kezdeményezhetnek ügyintézést, illetve kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató