Tisztelt Szülők, Törvényes képviselők!

TÁJÉKOZTATÁS

 Az alábbiak szerint tájékoztatom Önöket a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményhez kötött pénzbeli támogatás kifizetéséről.

 A pénzbeli támogatásra azon gyermekek, fiatal felnőttek jogosultak, akiknek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága 2020. november 1-jén fennáll.

 Azon jogosultak, akik rendelkeznek bankszámlával, és Hivatalunk rendelkezésére bocsátották a számlaszámot, bankszámlára történő átutalással kapják meg a támogatást.

 Azon jogosultak részére, akik nem rendelkeznek bankszámlával, vagy Hivatalunk számára nem ismert a számlaszámuk, az alábbiak szerint kerül kifizetésre a támogatás:

 A támogatás kifizetésének helye: Polgármesteri Hivatal

  • A támogatás kifizetésének ideje: november 25. (szerda) 13.00-15.00 óráig

 Aki a kijelölt napon nem tud valamilyen okból megjelenni, 2020. november 27-én  (péntek) 08.00 és 10.00 óra között veheti át a támogatást.

 A támogatás átvétele személyesen, vagy meghatalmazott útján történhet. Kérem, hogy a személyazonosságuk, illetve lakcímük igazolása miatt, személyi igazolványt és lakcímkártyát szíveskedjenek magukkal hozni.

 Kétegyháza, 2020. november 19.

  1. Medgyaszai László

                                                                               jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató