Kedves Barátaim, Kedves Olvasók!

A Gyulai Járási Mentőcsoport képviselőjeként fordulok hozzátok (önökhöz). Egyesületünk 2017. február 21-én alakult azzal a céllal, hogy Elek, Gyula, Kétegyháza, Lőkösháza térségében a katasztrófavédelem szerveit kisegítve, oltalmazza a lakosság életét, vagyontárgyait a természeti és ipari katasztrófák bekövetkezése esetén.

 

Az idei év egy jelentős fejlődési lehetőséget hozott egyesületünk életében. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság július 15-én egy VW Amarok típusú terepjáró gépjárművet ad egyesületünknek tartós használatba, viszont a kezdeti költségek (gépjárműátírás, biztosítások) és a fenntartási költségek fedezete nem áll rendelkezésünkre. A forrás beszerzése érdekében több lehetséges módot megkíséreltünk, ez idáig eredménytelenül.

Egyesületünk minimális éves bevétellel rendelkezik, ezért külső támogatás nélkül nem tudnánk fedezni a jármű fenntartásával járó költségeket. Ezért kérjük a környezetünkben élő magánszemélyeket, működő gazdálkodó szervezeteket, hogy adományaikkal - akár egy jelképes összeggel is - segítsék tevékenységünket.

A Gyulai Járási Mentőcsoport Egyesület az Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-79520124 számlájára várja önzetlen felajánlásaikat.

Köszönettel:
dr. Balogh László
elnök

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató